Team ny

Mød teamet hos Mette Hummel

Caudia
Novalee-Toft

Jeg hedder Claudia og er Mettes personlige assistent. Jeg arbejder som Mettes forlængede arm og du møder mig i din mailindbakke, samt i vores fælles lukkede Facebook gruppe. Jeg er især behjælpelig med tekniske og praktiske spørgsmål og jeg svarer altid hurtigt, hvis der er noget du er i tvivl om. Jeg vil glæde mig til at møde dig online og sørge for, at du altid har den hjælp ved hånden, som du har brug for i Mettes onlineunivers.

Marie Hanberg Ostermann

Jeg hedder Marie. Jeg er oprindelig uddannet lærer og efterfølgende familie- og psykoterapeut og har en stor interesse for relationens betydning for den enkeltes trivsel. Min motivation er at hjælpe mennesker til at trives bedre med sig selv og sammen i parforholdet eller familien. Kvaliteten af vores nære relationer er livsvigtige for, at vi trives og udvikler os som individer, par og familie.

Susi Vedsted

Jeg er gift med Rasmus og har to voksne børn. Jeg bor i Børkop, som er en mindre by mellem Vejle, Fredericia og Kolding. Jeg arbejder selvstændigt som oplevelsesorienteret familieterapeut & psykoterapeut, og er uddannet ved Dansk Familie Terapeutisk Institut, Århus.