Testimonials

Se hvor meget forløbet har hjulpet tidligere deltagere

Tenna

"Når jeg skulle holde fri, så skulle jeg være væk...Jeg skulle være væk alene. Jeg kunne simpelhen ikke lade op, sammen med min familie" Tenna!

Marika

"Jeg oplever, at jeg har meget mere forståelse for mig og for børnene. Der er mere harmoni i vores familie."

Bettina

"Jeg har meget mere ro og overskud. Jeg føler mig gladere, mere rummelig og bebrejder ikke mig selv konstant. Jeg har det faktisk rigtig godt og er oprigtig glad."

Hvordan havde du det før som mor?

Jeg følte mig kvalt. Låst på hænder og fødder. Følte mig trængt op i en krog. Mit temperament steg meget hurtigt fra 0-100 på 1 sek. min lunte var meget meget kort. Jeg var sur, irriteret, trist til mode og træt.
Jeg følte mig på ingen måde egnet som mor.

Hvordan oplever du en forandring i din familie?

Forandringen ligger mest hos mig i min transformation gennem de sidste 11 mdr. vores konfliktniveau er meget reducerende (heldigvis) og hvis en konflikt er under opsejling, har jeg nemmere ved at rumme og overskue den. Jeg kan mærke på Storm når jeg er der, så er hans sorg eller vores begyndende konflikt allerede på vej retur.

Hvordan har du det nu, i forhold til tidligere?

Jeg har meget mere ro og overskud. Jeg føler mig gladere, mere rummelig og bebrejder ikke mig selv konstant.
Jeg har det faktisk rigtig godt og er oprigtig glad.

Hvilke resultater har du fået efter dit forløb?

Resultatet er at jeg forstår mig selv meget bedre end før. Med alt hvad der indebære. Jeg har “sluttet fred” med min indre kritikker (den er der stadig, men den styrer mig ikke på samme måde mere)
Vi taler sammen og ikke bare TIL hinanden. Konfliktniveauet er lavt. Og selvom de opstår kan jeg meget bedre være i det og rumme det. Rumme Storm.
Vil sige at jeg er kommet tilbage til Storm eller rettere tættere på Storm.

Hvad var det der gjorde, at du besluttede dig for, at få hjælp til din måde at være mor på?

Jeg var næsten villig til hvad som helst på daværende tidspunkt. Jeg var så træt af mig selv. Kunne næsten ikke holde ud at se mig selv i spejlet, kunne ikke lide det jeg så. Jeg ville gerne være en rigtig god MOR for mine børn. En bedre mor end den jeg var der.

Hvad drømte du om?

Jeg drømte som at være glad helt ind i hjertet. Drømte om at jeg synes det var sjovt at være fjollet, grine, lege og pjatte med dem. Drømte om overskuddet og at jeg kunne omfavne mig selv, mine børn og min mand med ro i sindet og med glæde

Hvad var det, der fik dig til at vælge, at arbejde med Mette?

Mette talte bare til mig, så jeg følte mig anerkendt og forstået i alle mine frustrationer. Jeg havde brug for at møde én som Mette, sol jeg også kunne spejle mig selv i og som kunne forstå mig og alle mine følelser. Jeg fik en følelse af at hun kunne hjælpe mig med at forstå hvordan jeg selv havde det.
Alt det materiale jeg fik sendt inden jeg 100% besluttede mig, gav KUN mening. At det også var et forløb over længere tid med hele familien i fokus ø, hvor vi var og ikke kun mig som skulle gøre noget el. Ændre mig (som om det kun var mig der var noget “galt” med.

Hvad er det vigtigste du har lært?

Det vigtigste jeg har lært er sgu det hele 🙂
Der er så mange ting gennem hele forløbet mig har givet mening, nogle ting – sådan her og nu agtigt- men også over tid. Har lært at tage musseskridt og være/ have mere tålmodighed med tingene, andre og ikke mindst mig selv.
Jeg er enormt hård ved mig selv, det har jeg fået meget mere i fokus. At give kærlighed til mig selv først

Hvad har det betydet for dit liv?

jamen alt. Betydet at jeg ikke skal gå (næsten) grædende i seng hver nat.
At jeg ikke er alene men at vi er sammen om det herhjemme også de svære ting. At vise Min sårbarhed og lukke Jan ind og lade ham hjælpe mig, frem for at skubbe ham væk.
Det som har betydet aller mest er at jeg er kommet tættere på Storm, tættere på Jan og mere tro mod mig selv. Jan og mig er sammen om de samme ting.

Hvad er det mest værdifulde ved at være i forløbet?

Haft stor værdi at forløbet har været over længere tid, at det er en proces og ikke bare et “Quick fix” el. En metode jeg har læst i en bog hvor efter jeg så kan dunke mig selv oveni hoved. Jeg har fået støtte, tryghed, nærvær og samhøringhed både fra Mette men i den grad også fra gruppen. Det er meget værdifuldt for mig.

Formen af forløbet:

Hvordan fungerede online videoerne for dig?

Gode videoer, tydelige, rolige og nærværende.
Dejligt der har været lidt videoer til forberedelse inden LIVEdagene.

Hvad kunne evt. optimeres?

Har ikke lige noget.

Hvordan fungerede online sessions?

Rigtig godt.! De gange jeg selv har haft noget på hjerte og havde brug for sparring, følte jeg at der var tid til mig. Med fra Mette men også fra gruppen. Det er dejligt at høre fra gruppen af også.
Synes også det er dejligt at høre hvad de andre fra gruppen har af problematikker/ tanker fra deres liv af hvad der fylder. At lytte og høre deres sparring er også super brugbart for mig.

Hvad kunne evt. optimeres?

Kun hvis der er meget på programmet den pågældende ZOOM dag kunne der sættes mere tid af.
Men det er igen et vurderingsspørgsmål fra gang til gang.
Synes det fungerede rigtig godt med at vi havde en deadline for hvad vi hver i sær ville tale om.
Så kan du Mette også bedre planlægge.

Hvordan fungerede LIVEdagene for dig?

Rigtig rigtig godt. Er så taknemmelig for LIVEdagene, timerne og den smukke og fredfulde beliggenhed. Ro til krop og sind.
Synes der var god tid til at lære, lytte og spørge hvis man havde brug for det, hvis der var noget man ikke helt forstod.
Det er intense 6 timer vi er sammen, så man er ret smadret bagefter mentalt.

Hvad kunne evt. optimeres?

Kunne måske godt have tænkt mig en materiale mappe af en slags for hele forløbet som vi kunne have fået udleveret den første gang.
Ved godt meget af det også ligge online, men papir og noter osv er altid noget lidt andet.

Hvordan fungerede gruppen for dig?

Rigtig godt.! Troede slet ikke jeg kunne fungere så godt I en gruppe. Jeg har fået så meget sparring, støtte og omsorg af mennesker som jeg kun har kendt kort. Jeg havde lovet mig selv fra start, at være 100% ærlig og har aldrig følt mig dømt eller at jeg har skulle forsvare mig.
De andre i gruppen har haft så meget på hjerte som også bare viser at selvom vi er forskellige så sidder vi med lignede historier.
At lytte, suge til sig og selvfølgelig også sortere fra har været så lærerigt og givende.

Kunne noget have været anderledes?

Har ik noget. Er glad for vi ikke var flere end 5.

Hvordan fungerede familiesamtalerne for dig?

For vores vedkommende har det været mere parterapi. Det er og var det vi havde brug for.
Vi snakker bedre sammen nu og lytter mere og bedre til hinanden. Du Mette har jo også en fantastisk måde at fastholde én og spørge ind, så man har fokus det rette sted, man bliver “tvunget” til at tage stilling til tingene og tænke over det på en ny måde. Eller en mere vigtig måde så Jan og mig kommer tættere på hinanden.
Vi er begge blevet mere bevidste om vores mønstre og den ressource vi er for hinanden. Synes det har været så dejligt at komme der samme. Det har åbnet op for os begge 2

Noget du gerne ville have anderledes?

Nej, ved ikke hvad det skulle være.

Jeg vil anbefale forløbet for andre?

JA.!

Nå Mette.. Jeg håber det er noget du kan bruge til noget. At skrive alt det her ned, blev jeg endnu engang rørt. Det viser bare at det er og var det helt rigtige valg vi tog.
Jeg kan se tilbage på en tid hvor jeg ikke kunne kende mig selv og nu se hvor meget jeg faktisk har rykket mig.
TAK.

Kærlige hilsner fra
Bettina

Lene

"Jeg kan mærke konflikt niveauet er faldet markant, mine børn er blevet væsentlig bedre venner"

Kristine

Helle

Pernille

Rikke

"Jeg har det rigtig godt. Føler nu at jeg bliver ladet op, når jeg er sammen med mine børn. Jeg er blevet mere nysgerrig på mine børn igen. Jeg er stolt over at jeg har taget ansvar for at ændre mine (gamle) mønstre og (til dels) blevet den mor jeg gerne vil være."

Hvordan havde du det før som mor?

Jeg følte mig drænet for energi – drænet af at være sammen med mine børn. Jeg følte mig mislykket og som verdens dårligste mor. Jeg og min familie var inde i en negativ spiral, hvor vi konstant skændte ud og råbte af vores børn. Jeg følte mig magtesløs og anede ikke hvordan vi skulle komme ud af denne negative spiral. Samtidig havde jeg selv mistet min mor og var præget af sorg, hvilket også gjorde at jeg havde mindre overskud til mine børn.

Hvordan oplever du en forandring i din familie?

Den største forandring er, at jeg har lært at kigge indad og forstå mine egne mønstre og hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Jeg har fået forståelsen for, at når børnene reagerer, så er det fordi jeg selv er ude af balance. Når vi forældre er i balance, kan jeg/vi bedre rumme børnene og de er derved også i balance.

Konflikterne er blevet færre og når de opstår kan vi rumme dem og børnene på en helt anden måde end før.

Hvordan har du det nu, i forhold til tidligere?

Jeg har det rigtig godt. Føler nu at jeg bliver ladet op, når jeg er sammen med mine børn. Jeg er blevet mere nysgerrig på mine børn igen. Jeg er stolt over at jeg har taget ansvar for at ændre mine (gamle) mønstre og (til dels) blevet den mor jeg gerne vil være.

Hvilke resultater har du fået efter dit forløb?

Jeg har fået en mere harmonisk familie. Jeg er blevet mere nysgerrig på mine børn igen (noget som jeg nok havde glemt de seneste år). Ved at forstå og blive opmærksom på mine egne mønstre og reaktioner, har jeg fundet redskaber/løsninger til at rumme mine børns frustrationer.  Jeg er blevet bedre til at sætte tydelige grænser.

Hvad var det der gjorde, at du besluttede dig for, at få hjælp til din måde at være mor på?

Jeg og min familie var kommet ind i en negativ spiral, hvor vi konstant skændte ud og råbte af vores børn. Jeg følte mig magtesløs og anede ikke hvordan vi skulle komme ud af denne negative spiral. Vi kom hele tiden til at bebrejde og gøre vores børn forkerte. Straffede dem med konsekvenser, som ingen ipadtid mm. Vores børn var begyndt at sige fra overfor os og konflikterne var eskaleret.

Samtidig havde vi fået vores tredje barn og vi skulle nu rumme 3 børn der hvor de hver især er.

Hvad drømte du om?

Jeg drømte om at finde overskud til min familie igen. At kunne rumme mine børn og ikke skælde ud og gøre dem forkerte. Jeg drømte om færre konflikter. Jeg drømte om at blive en god og glad mor igen.

Hvad var det, der fik dig til at vælge, at arbejde med Mette?

Vi havde længe gået og snakket om at få noget hjælp, men vidste ikke helt hvordan og hvad vi havde brug for. Jeg hørte Mettes webinar og efter en samtale med Mette, var jeg ikke i tvivl om, at det var dét her jeg skulle gøre for mig selv og min familie.

Hvad er det vigtigste du har lært?

Det vigtigste jeg har lært er, at forstå hvor meget min egen opvækst præger den måde jeg selv reagerer på. Ved at forstå og blive bevidst om de mønstrer og den historie jeg kommer med, har jeg fundet måder at bryde de dårlige mønstre og derved finde nye veje at håndtere forældrerollen på.

Hvad har det betydet for dit liv?

Jamen det har været den bedste investering i vores familie. Det betyder at vi nu lader op sammen som familie. Og når jeg kommer til at falde tilbage i de gamle mønstre, har jeg nu en viden og nogle ”redskaber” til at komme på rette vej igen.

Hvad er det mest værdifulde ved at være i forløbet?

Det mest værdifulde ved forløbet er, at få muligheden for at gå i dybden og arbejde med mig selv og min familie over en lang periode.

Jeg vil absolut (og har allerede) anbefale forløbet for andre. Alle burde opleve at fokusere og kigge indad og få hjælp fra Mette, som er så utrolig dygtig og kompetent. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Tine

Hvordan havde du det før som mor?

Jeg følte mig ikke stærk nok til, at løfte opgaven. Tit valgte jeg den nemme løsning for at undgå konflikter.

Hvordan oplever du en forandring i din familie?

Meget mere overskud og glæde. Godt samspil og meget mere grænsesætning.

Hvordan har du det nu, i forhold til tidligere?

Jeg har meget mere ro i kroppen, når udfordringer melder sig. Så har jeg nu redskaberne i rygsækken, i form af viden til, at komme tilbage på sporet.

Hvilke resultater har du fået efter dit forløb?

Jeg er klart blevet en bedre mor, og jeg har lært at stå ved mig selv.

Hvad var det der gjorde, at du besluttede dig for, at få hjælp til din måde at være mor på?

Fordi jeg følte mig magtesløs når jeg skulle sætte grænser og havde meget svært ved at mærke mig selv.

Hvad drømte du om?

Om et familieliv uden de store konflikter.

Hvad var det, der fik dig til at vælge, at arbejde med Mette?

Mette er så dygtig til at tune ind på hvad man præcis er udfordret med og der var ingen tvivl om, da jeg fik muligheden, at det var noget jeg skulle prøve.

Hvad er det vigtigste du har lært?

En konflikt er kortvarig og går over indenfor 7 min. Når vi havde konflikter hjemme, var jeg hurtig til at give mig, men med denne viden, holder jeg fast og ved at det hurtigt er ovre.

Hvad har det betydet for dit liv?

Jeg oplever, at livet glider meget lettere, og at jeg er blevet bedre til at udtrykke mig ift. Grænser.

Hvad er det mest værdifulde ved at være i forløbet?

At have sparring med en gruppe kvinder, og mærke hvor meget man er der for hinanden.

Jeg vil helt klart anbefale forløbet til andre!

Jeg har søgt efter hjælp til selvudvikling, og det fik jeg hos Mette

Ditte

"Jeg har fået nogle flere redskaber og forståelse for hvad det der sker og bliver derfor ikke så oprørt som før. Jeg har mere forståelse for børnene og overskud til dem, og jeg føler jeg står stærkere i det daglige med den viden jeg har fået."

Hvordan havde du det før som mor?

Jeg var meget frustreret over alle de konflikter min kæreste og jeg havde over børnene- vi er forskellige i vores tilgang til opdragelse og det gik ud over mange andre ting i vores forhold. Synes jeg var på vagt for at holde den gode stemning og det gjorde jeg tit ikke var mig selv og bare glattede ud – indtil bægeret flød over, så skændtes vi meget.

Hvordan oplever du en forandring i din familie?

Jeg har fået nogle flere redskaber og forståelse for hvad det der sker og bliver derfor ikke så oprørt som før. Jeg har mere forståelse for børnene og overskud til dem, og jeg føler jeg står stærkere i det daglige med den viden jeg har fået. Og selvom min kæreste ikke ville tage del i kurset der dog noget der er sivet ind hos ham og oplever han er mere til stede og ikke råber helt så meget som før.

Hvordan har du det nu, i forhold til tidligere?

Jeg har det helt klart bedre – men er samtidig også blevet klar over hvor der virkelig kan sættes ind og udvikles og det føler jeg mig stadig alene om. Meget handler om min kærestes og mine problemer og det ville jeg rigtig gerne dykke mere ned i.

Hvad var det der gjorde, at du besluttede dig for, at få hjælp til din måde at være mor på?

Jeg syntes der skulle gøres noget og vi har før prøvet parterapi  - men så så jeg dette kursus og talte med Mette og det lød bare klart som noget jeg virkelig kunne ha’ brug for.

Pernille (navn ændret)

"Før havde jeg intet overskud i hverdagen. Jeg råbte højt af mine børn, når mine grænser blev overskredet, og kunne finde på, at hente dem 30-45 min senere fra institutionen end normalt, fordi jeg ikke havde overskud til, at være sammen med dem."

Hvordan havde du det før som mor?

Jeg havde intet overskud i hverdagen. Jeg råbte højt af mine børn, når mine grænser blev overskredet, og kunne finde på, at hente dem 30-45 min senere fra institutionen end normalt, fordi jeg ikke havde overskud til, at være sammen med dem, Samtidig tænkte jeg, at hvis jeg bare kom på en uges ferie, så skulle det nok gå alt sammen. Inderst inde vidste jeg dog godt, at jeg havde brug for mere/andet end en kort ferie.

Hvordan oplever du en forandring i din familie?

Jeg føler primært, at ændringen er sket hos mig selv, og ikke så meget i resten af familien. Jeg er blevet meget bevidst om ikke, at råbe og det sker sjældnere og sjældnere. Og så er jeg blevet meget bevidst om, at jeg er virkelig dårlig til, at mærke min grænse og dermed få dem sat. Det skal jeg øve mig på.

Hvordan har du det nu i forhold til tidligere?

Jeg er gladere! Under forløbet gik det bl.a. op for mig, at jeg brugte min tid forkert. Jeg havde virkelig travlt med alle mulige projekter i stedet for, at lade op i løbet af dagen, så jeg ikke var træt allerede inden jeg skulle hente mine børn.

Jeg bruger min tid meget anderledes nu, og bruger mere tid med mine børn. Nu har vi det faktisk hyggeligt sammen. Så i dag glæder jeg mig til, at hente dem 🙂

Hvilke resultater har du fået efter dit forløb?

Jeg føler, at jeg er blevet klogere på, hvem jeg er, og hvad der skal til, for at jeg kan blive den mor, som jeg drømmer om. Jeg føler stadig, at der er et stykke vej igen, og jeg ved at jeg virkelig skal øve mig, men så skal det nok også komme 🙂 Mit største resultat må dog siges, at være at jeg har fået lysten til, at være sammen med min familie igen, og jeg er blevet nysgerrig på, at lære alle sider af dem, at kende 🙂

Hvad var det, der gjorde, at du besluttede dig for, at få hjælp til din måde, at være mor på?

Jeg var konstant ked af det træt, sur, vred på min mand og mine børn. De kunne nærmest ikke gøre noget rigtigt. Og jeg kunne nærmest ikke vente til, at manden var taget på arbejde, ungerne i skole og institution. Alle omkring mig, blev ved med, at sige, at det var normalt, at synes, at livet er hårdt, når man har små børn, og at det ville blive bedre, når de blev større. Det gav bare ikke mening for mig, at jeg skulle gå rundt og have det sådan.

Hvad drømte du om?

Jeg drømte om, at have overskud til, at være sammen med mine børn, have lyst til, at være sammen med dem, og være mere glad. Jeg drømte også om, at være i stand til, at give mine børn et højt selvværd, selvtillid, og gøre dem til nogle selvstændige og ansvarlige børn.

Hvad var det, der fik dig til, at vælge Mette?

Jeg faldt over Mette's webinar på Facebook, og blev fanget af sætningerne: Drømmer du også om, at have overskud, som mor? Og om, at få energi af, at være sammen med din familie?

Da jeg havde set webinaret, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville tale med Mette. Det virkede som om, at hun havde redskaberne til, at føre mig derhen, hvor jeg gerne ville være.

Da jeg talte med Mette over telefonen, følte jeg at jeg endelig blev mødt med forståelse for min situation, og jeg fik et håb om, at den kunne ændres.

Hvad er det vigtigste du har lært?

Jeg har lært, hvor vigtigt det er, at jeg får sat mine grænser, og får stået ved mig selv. Noget, som jeg har rigtig svært ved. Jeg har også lært, hvad det vil betyde for mine børn, både hvis der sker en ændring, men også hvis der ikke sker en ændring.

Hvad har det betydet for dit liv?

Nu ved jeg hvad, der skal til for, at få det liv, som jeg drømmer om.

Jeg råber heller ikke ligeså meget af mine børn mere, og nu bruger jeg tid med dem og sætter pris på de små øjeblikke med dem. Før drømte jeg mig væk fra dem. Det gør jeg ikke mere 🙂

Hvad var det mest værdifulde ved, at være med i forløbet?

At møde andre skønne kvinder, der var i samme båd, som mig selv. Både i forhold til, at hvor de var, men også hvor de ønskede at komme hen. Jeg var pludselig ikke alene.

En anden meget værdifuld ting er bevidstheden om, hvad der skal til, at og ændringen er mulig. Det er ikke meningen med livet, at det skal være drænende, at være sammen med sin familie. Det er en gave 🙂

Jeg vil gerne anbefale forløbet til andre!

Pernille (navn ændret)