Testimonials

Se hvor meget forløbet har hjulpet tidligere deltagere

Tenna

"Når jeg skulle holde fri, så skulle jeg være væk...Jeg skulle være væk alene. Jeg kunne simpelhen ikke lade op, sammen med min familie" Tenna!

Marika

"Jeg oplever, at jeg har meget mere forståelse for mig og for børnene. Der er mere harmoni i vores familie."

Bettina

"Jeg har meget mere ro og overskud. Jeg føler mig gladere, mere rummelig og bebrejder ikke mig selv konstant. Jeg har det faktisk rigtig godt og er oprigtig glad."

Lene

"Jeg kan mærke konflikt niveauet er faldet markant, mine børn er blevet væsentlig bedre venner"

Kristine

Helle

Pernille

Rikke

"Jeg har det rigtig godt. Føler nu at jeg bliver ladet op, når jeg er sammen med mine børn. Jeg er blevet mere nysgerrig på mine børn igen. Jeg er stolt over at jeg har taget ansvar for at ændre mine (gamle) mønstre og (til dels) blevet den mor jeg gerne vil være."

Tine

Ditte

"Jeg har fået nogle flere redskaber og forståelse for hvad det der sker og bliver derfor ikke så oprørt som før. Jeg har mere forståelse for børnene og overskud til dem, og jeg føler jeg står stærkere i det daglige med den viden jeg har fået."

Pernille (navn ændret)

"Før havde jeg intet overskud i hverdagen. Jeg råbte højt af mine børn, når mine grænser blev overskredet, og kunne finde på, at hente dem 30-45 min senere fra institutionen end normalt, fordi jeg ikke havde overskud til, at være sammen med dem."